Aantal personen: 2
250 gr zeewolf
250 gr peultjes of sperziebonen
1 blik meloenblokjes
enkele kerstomaatjes
2 bosuitjes
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
4 grote grotchampignons
zout, peper
citroensap
suiker
kerrie
oestersaus
olijfolie
Haal de peultjes af en gaar ze in 6 minuten in de
magnetron.
Besprenkel ze met wat citroensap en suiker.
Wrijf de vis in met citroensap, peper en zout en snijd hem in
reepjes.
Fruit de bosuitjes, sjalotjes, knoflook en wat kerrie in de
olijfolie.
Voeg dan de vis toe en bak die op hoog vuur aan alle kanten
gaar.
Voeg de champignons, oestersaus, de peultjes, de tomaatjes en
de meloen toe en laat alles omscheppend goed warm worden.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |